Lugnetrondellen i Varberg

På Värnamovägen, i norra delen av Varbergs tätort alldeles vid handelsområdet Lassabacka ligger den fastighet som vi håller på att förvandla till ett attraktivt handelscentrum. Här hade tidigare Kontrollhudar sin anläggning och verksamhet under drygt 50 år.

Klart hösten 2017
Projektet med det nya handelscentrumet Lugnetrondellen beräknas vara klart hösten 2017. Det är redan klart är att Biltema ska etablera sig på platsen. Handelscentrumet kommer att bli ca 17 000 kvm stort. Besök gärna Lugnetrondellens webbplats!

Varberg, staden som växer
Varberg står inför en spännande stadsutveckling.
Staden ska bli västkustens kreativa mittpunkt till 2025. När västkustbanan läggs i en tunnel frigörs stora ytor och staden kan växa. Se gärna Varberg kommuns film om den spännande stadsutvecklingen.

Stark utvecklingspotential
Vi ser att platsen har en stark utvecklingspotential i ett expansivt område med en blandning av industrier och handel. Med ljus och trygg miljö för besökare och med ett bra skyltläge för för butikerna blir Lugnetrondellen en inbjudande plats att handla och mötas på.

Välkommen att kontakta Kristian Höglind om du är intresserad av att etablera din verksamhet i Varbergs nya handelscentrum, Lugnetrondellen.

Är du intresserad av att etablera din verksamhet i Varbergs nya handelscentrum? Läs mer om Lugnetrondellen här!

Se situationsplanen här!

 

Lugnetlogga

Lediga lokaler i Pedagogen Park

Pedagogen Park är ett företags- och servicecentrum som ligger i Fässberg i Mölndal. Sedan 2012 har närmare 40 företag flyttat in på Pedagogen Park. Det är med andra ord en plats, en mötesplats, där en mängd olika verksamheter och människor sitter under samma tak och möts och verkar varje dag. Här finns bland annat förskola, grundskola, restauranger, vårdcentral, bank, folktandvård, fastighetsmäklare och mycket mer. Nu börjar huset bli fullt och vi har endast ett fåtal lediga lokaler kvar.

Se här vilka lediga lokaler som finns på Pedagogen park!

Pedagogen Park ska även bli en levande stadsdel!
Förutom byggnadens totala 36 200 kvadratmeter är det 82 000 kvadratmeter stort markområde där vi tillsammans med Mölndals stad planerar att utveckla en helt ny stadsdel i Mölndal. Se gärna vad vi planerar för i Stadsdelen Pedagogen Park här!

Ni vet väl att ni kan konferera på Pedagogen Park? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!
Ring oss på 031-760 11 90 eller mejla till info@aspelinramm.se.