Pedagogen Park

Pedagogen Park är ett företags- och servicecentrum som ligger i Fässberg i Mölndal. Sedan 2012 har närmare 40 företag flyttat in på Pedagogen Park. Det är med andra ord en plats, en mötesplats, där en mängd olika verksamheter och människor sitter under samma tak och möts och verkar varje dag. Här finns bland annat förskola, grundskola, restauranger, vårdcentral, bank, folktandvård, hunddagis och mycket mer.

Nya kontors- och butiksytor utvecklas samtidigt i den nya stadsdelen Pedagogen Park. Nu pågår byggnationen av Parkhus 5 och snart även parkhus 4. Parkhusen består av två nya landmärken med kontors- och butikslokaler längs med Bifrostgatan, och byggstarten beräknas starta under 2022. Målet är att göra Pedagogen Park till det bästa stadsdelscentrumet för det dagliga med 1 100 nya bostäder, kontor, handel och lokal service.

Pedagogen Park – en gång en läroplats för lärare. Nu en magisk plats där möten blir för alltid kvar i minnet, där smarta ytor förvandlar det förväntade till det oförväntade och där tankar får gro i levande miljö. Här möts företagare och boende i en ­inspirerande miljö. När du besökt Pedagogen Park kommer du att vilja återvända…

Kontaktpersoner

Lena Brixstedt
Lena Brixstedt
Kristian Höglind
Kristian Höglind
Uthyrnings- och marknadschef
+46 70 983 91 08 kristian.hoglind@aspelinramm.se

Pedagogen Park