Nya Vallhamra Torg

Välkommen till ett modernt och miljövänligt boende i hjärtat av Sävedalen.

Etapp 3, brf Fjällsippan, rymmer 56 välplanerade lägenheter, uppdelade på tre hus. Vi säljstartar den tredje och sista etappen den 23 oktober. Läs mer på nyavallhamratorg.se !

Vallhamra_Torg_Interiör

Ge lägenheten din personliga touch

En av de stora fördelarna med en nybyggd lägenhet är att du kan påverka precis hur den ska utformas. Vi stämmer regelbundet av med dig under byggandets gång och du får möjlighet att välja exempelvis köksluckor, kakel och bänkskivor från vår tillvalskatalog.

Med vitmålade väggar och tak som standard får du också ett bra utgångsläge att låta personliga prylar och färgdetaljer förmedla att det är just du som bor där.

Skonsamt för hälsa, plånbok och miljö

Samtliga fastigheter på Nya Vallhamra torg är certifierade som Miljöbyggnad Silver. Vilket innebär att energiförbrukningen i huset är 25 % lägre än gällande lagstiftning. Byggmaterialen som använts har haft minsta möjliga miljöpåverkan och uppfyller samtidigt de extra höga kraven på god isolering mot kyla, fukt och ljud. Sammantaget får du en bostad som är både energisnål, ekonomisk och miljövänlig.

Varför är det så bra att köpa nybyggt?

Allting blir lite enklare med en nybyggd lägenhet. Förutom hetsiga budgivningar slipper du även tänka på fula märken i väggarna eller badrum som krånglar. Allt är nytt och du kan fokusera på att flytta in och börja leva. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper gräsklippning, snöskottning och liknande sysslor som villa­ägarna runtomkring får lägga tid på.