Stadsdelen Pedagogen Park

Tillsammans med Mölndals stad skall vi skapa en helt ny stadsdel i Mölndal- stadsdelen Pedagogen Park. Området är beläget mellan Pedagogen Park, Fässberg, Lindhaga och Solängen. Här planeras för cirka 1 100 nya bostäder, kontor, butiker, en ICA-Nära och annan service som behövs i en stadsdel.

Så här vill vi att stadsdelen Pedagogen Park ska bli…
Det spirar och gror, är levande och inbjudande. Här finns goda förutsättningar för att ses och mötas, för såväl företag som boende. Gemenskapen är tydlig på alla sätt och vis och en stor anledning till att man vill vara just här. Här trivs både gammal och ung, tillsammans. Gränser suddas ut. Här finns även skolor och kommunal service. Stadsdelen Pedagogen Park i Mölndal är en blandstad, det märks. Att det är ett gammalt lärosäte känns inspirerande, en bra utgångspunkt till den växande stadsdelen Pedagogen Park.

Den framtida stadsdelen där det oväntade händer det är inte för inte som det är vår vision. I de planerade bostäderna bor man helt enkelt lite bättre, lite smartare och lite grönare. Till stadsdelen Pedagogen Park är det lätt att ta sig. Fina cykelvägar, bra kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter på plats. Grönt, tillgängligt och välkomnande.

Vill du bo i den nya stadsdelen?
Nu har vi säljstartat vårt första bostadskvarter i den blivande stadsdelen. Kika in här!  

Är du intresserad av lokaler för din verksamhet i den nya stadsdelen? Kontor eller butik?
Läs mer här!

 

Kontaktpersoner

Eva Marby
Eva Marby
Projektutvecklare bostäder
+46 70 846 34 16 eva.marby@aspelinramm.se

Stadsdelen Pedagogen Park