Köpcenter 421

Aspelin Ramm Fastigheter utvecklade mellan 2001 och 2006 köpcentret 421 i Högsbo. Södra delen av Högsboområdet var i början av 2001 ett stagnerande område med en rad stora och tomma industribyggnader. Byggnationen av 421 har varit en av de bidragande orsakerna till att utvecklingen i området har vänt.

Bland hyresgästerna på 421 märks ICA MAXI, Media Markt, H&M, KappAhl, Lindex, Cubus, Dressman, Intersport mfl.

Köpcentret 421 var ett av de nominerade köpcentren till utmärkelsen årets köpcenter i Göteborg 2007.

Aspelin Ramm Fastigheter sålde sommaren 2007 421 till en av Europas ledande investorer av köpcenter, Eurocommercial Properties noterade på Amsterdambörsen.

Herkulesgatan 72

Herkulesgatan 72 ligger med utsikt över Sannegårdshamnen och Norra Älvstranden. Totalt omfattar fastigheten ca 15 000 m² industri och verksamhetslokaler. Hela fastigheten omfattar ca 50 000 m² mark.

Området och läget har en stor potential som en del av den spännnade utvecklingen på Norra Älvstranden och som granne till Volvo Lastvagnar.

Bland hyresgästerna märks ESAB Sverige AB, Andrén Plastformning AB och Semcon Caran AB.

August Bark

August Barks gata 2 ligger väl exponerat i södra Högsbo. Fastigheten har en stor utvecklingspotential i samband med den utveckling av handel och serviceverksamheter i Södra Högsbo som pågår.

Bland hyresgästerna märks Göteborgs Beachvolleyklubb och SafeTeam.

Amhult köpcentrum

Amhult köpcentrum är ett populärt köpcenter i centrala Amhult. Hyresgästerna är bland andra Systembolaget, Apoteket, Ica Maxi och Hemtex.