Nya Vallhamra Torg

Nya Vallhamra torg ligger i hjärtat av Sävedalen och här har en helt ny stadsdel växt fram med 245 nya bostäder och butiker i bottenplan. Det är bra med kommunikationer till och från torget och det finns även goda parkeringsmöjligheter.

EN LEDIG LOKAL – Café/salladsbar 
Nu finns det även en cafélokal med perfekt läge på torget som är ledig på 73 kvm. Lokalen ligger mittemot ICA supermarket. Det finns möjlighet till en trevlig uteservering. Se gärna ritningen nedan!

Ritning

 

Jolen

“Jolen” ligger på Alfagatan 3 i Mölndal. Fastigheten omfattar ca 1 800m2 lokaler för kontor. Jolen är en nybyggd fastighet som blev klar i Maj 2018.
Fastigheten ligger ett stenkast ifrån Söderleden och det är lätt att ta sig hit med bil, såväl som med kollektiv trafiken.
I huset sitter idag Ehrenborg, Gunnars glas, tillmobil och Protrol.

TVÅ LEDIGA KONTORS LOKALER

Ena lokalen är på 352kvm, den ligger på plan 2 med tillgång till balkong och har stora fönster i tre väderstreck. Kontorslokalen anpassas efter era behov och önskemål.

352 kvm Jolen – Ritning

Den andra lokalen är på 205kvm och ligger på plan 2. Lokalen har ett stort konferensrum, två cellkontor och ett öppet landskap, samt ett kök utrustat med diskmaskin, micro och kyl/frys.

205kvm Jolen – Ritning

Det finns gott om parkering precis utanför dörren.

Nya Vallhamra Torg

På Vallhamra torg i Sävedalen har Aspelin Ramm Fastigheter utvecklat 245 bostäder och där den sista inflyttningen var våren 2019. Här har vi, som första projektet i Göteborgsregionen, omvandlat och tagit ett helhetsgrepp om ett äldre, omodernt förortstorg. Torget har fått nytt liv, nya bostäder, butiker och annan service och fina kommunikationer.

 

 

 

 

Lugnetrondellen i Varberg

På Kamremsgatan 5, i norra delen av Varbergs tätort alldeles vid handelsområdet Lassabacka ligger den fastighet som vi förvandlat till ett attraktivt handelscentrum – Lugnetrondellen. Här hade tidigare Kontrollhudar sin anläggning och verksamhet under drygt 50 år.

Lugnetrondellen
Hösten 2017 öppnade Lugnetrondellen – Varbergs nyaste Handelscentrum. Här finns hyresgäster såsom Jula, Max, Sportshopen m fl. Handelscentrumet är ca 17 000 kvm stort. Besök gärna Lugnetrondellens webbplats!

Varberg, staden som växer
Varberg står inför en spännande stadsutveckling.
Staden ska bli västkustens kreativa mittpunkt till 2025. När västkustbanan läggs i en tunnel frigörs stora ytor och staden kan växa. Se gärna Varberg kommuns film om den spännande stadsutvecklingen.

Två lokalar på 800 kvm och 500 kvm kvar. Då blir du granne med Jula, Sportshopen, Max, Biltema m fl. 
Välkommen att kontakta Kristian Höglind om du är intresserad av att etablera din verksamhet i Varbergs nya handelscentrum, Lugnetrondellen.

Är du intresserad av att etablera din verksamhet i Varbergs nya handelscentrum? Läs mer om Lugnetrondellen här!

 

 

Lugnetlogga

Pedagogen Park

Pedagogen Park är ett företags- och servicecentrum som ligger i Fässberg i Mölndal. Sedan 2012 har närmare 40 företag flyttat in på Pedagogen Park. Det är med andra ord en plats, en mötesplats, där en mängd olika verksamheter och människor sitter under samma tak och möts och verkar varje dag. Här finns bland annat förskola, grundskola, restauranger, vårdcentral, bank, folktandvård, fastighetsmäklare och mycket mer. Nu börjar huset bli fullt och vi har endast ett fåtal lediga lokaler kvar.

Se här vilka lediga lokaler som finns på Pedagogen park!

Pedagogen Park ska även bli en levande stadsdel!
Förutom byggnadens totala 36 200 kvadratmeter är det 82 000 kvadratmeter stort markområde där vi tillsammans med Mölndals stad planerar att utveckla en helt ny stadsdel i Mölndal. Se gärna vad vi planerar för i Stadsdelen Pedagogen Park här!

Deckshuset

Deckshuset är ett parkeringhus med plats för 346 bilar. Parkeringshuset upplåtes för såväl boende som besökare och andra verksamma inom Eriksbergsområdet på Hisingen i Göteborg.

För mer information, www.deckshuset.se

Clarion Hotell Stockholm

Aspelin Ramm Fastigheter Stockholm AB, äger fastigheten Åkern 17 i vilken Clarion Hotell Stockholm inryms. Fastigheten är belägen vid Skanstull på Söder med omedelbar access till Skanstulls tunnelbanestation. Fastigheten färdigställdes för inflyttning i maj 2003.

Hotellet har fått en rad priser för sin spännande och attraktiva design och arkitektur. Clarion Hotell Stockholm har 532 rum, konferensmöjligheter, restaurang och bar.

Vill du boka konferens eller boka en privat vistelse på Clarion Hotel Stockholm? Kontakta https://www.nordicchoicehotels.se/clarion/clarion-hotel-stockholm/

Brf Anemonen

Aspelin Ramm Fastigheter har byggt 36 st bostadsrätter på Nya Vallhamra torg i Sävedalen. Ljus, rymd och funktion har varit vägledande vid utformningen av de 36 lägenheterna. Huset stod klart våren 2013 och var den första etappen av den utveckling som nu pågår på Vallhamra torg i Sävedalen.

Studio 57

Aspelin Ramm Fastigheter AB har byggt bostadsrätter 15 meter upp i luften ovanpå parkeringshuset på Östra Eriksbergsgatan. Studio 57 är lägenheter för dig som är intresserad av ett spännande, annorlunda och kreativt boende.

Studio 58

Yteffektivt och funktionellt mitt på Eriksberg

Välkommen till Studio 58. Ett av de mest spektakulära husen på Eriksberg. Två huskroppar, den ena spetsig, den andra med terrasser, skapar tillsammans en spännande form. Mellan husen finns plats för en lagom liten innergård, en grön skön lunga. Samtliga lägenheter har inglasade balkonger, som är ett härligt extrarum som kan användas året om. Vissa har dessutom terrasser, som varierar mellan 19 och 24 m2.

Ett enkelt val

Studio 58 inrymmer 58 ljusa och fräscha ettor, tvåor och treor. Flera av lägenheterna bjuder på stor flexibilitet i planlösningen, några tvåor kan till och med göras om till treor. Inredningen är stilren med material av hög kvalitet som står sig över tiden.

Nytt tänk gav ny plats

Aspelin Ramm är fastighetsutvecklaren som vågar prova nytt. I den första etappen, Studio 57, byggdes bostäderna ovanpå ett befintligt parkeringshus. På så sätt tillvaratogs outnyttjad yta i Göteborgs snabbast växande område samtidigt som ett trist p-hus förvandlades till ett spännande designobjekt. Detta går helt i linje med Aspelin Ramms affärsidé att bra byggnation hör ihop med en genomtänkt samhällsplanering, samtidigt som man utvecklar Göteborgs arkitektur på ett nyskapande sätt.