Brf Anemonen

Aspelin Ramm Fastigheter har byggt 36 st bostadsrätter på Nya Vallhamra torg i Sävedalen. Ljus, rymd och funktion har varit vägledande vid utformningen av de 36 lägenheterna. Huset stod klart våren 2013 och var den första etappen av den utveckling som nu pågår på Vallhamra torg i Sävedalen.

Studio 57

Aspelin Ramm Fastigheter AB har byggt bostadsrätter 15 meter upp i luften ovanpå parkeringshuset på Östra Eriksbergsgatan. Studio 57 är lägenheter för dig som är intresserad av ett spännande, annorlunda och kreativt boende.

Studio 58

Yteffektivt och funktionellt mitt på Eriksberg

Välkommen till Studio 58. Ett av de mest spektakulära husen på Eriksberg. Två huskroppar, den ena spetsig, den andra med terrasser, skapar tillsammans en spännande form. Mellan husen finns plats för en lagom liten innergård, en grön skön lunga. Samtliga lägenheter har inglasade balkonger, som är ett härligt extrarum som kan användas året om. Vissa har dessutom terrasser, som varierar mellan 19 och 24 m2.

Ett enkelt val

Studio 58 inrymmer 58 ljusa och fräscha ettor, tvåor och treor. Flera av lägenheterna bjuder på stor flexibilitet i planlösningen, några tvåor kan till och med göras om till treor. Inredningen är stilren med material av hög kvalitet som står sig över tiden.

Nytt tänk gav ny plats

Aspelin Ramm är fastighetsutvecklaren som vågar prova nytt. I den första etappen, Studio 57, byggdes bostäderna ovanpå ett befintligt parkeringshus. På så sätt tillvaratogs outnyttjad yta i Göteborgs snabbast växande område samtidigt som ett trist p-hus förvandlades till ett spännande designobjekt. Detta går helt i linje med Aspelin Ramms affärsidé att bra byggnation hör ihop med en genomtänkt samhällsplanering, samtidigt som man utvecklar Göteborgs arkitektur på ett nyskapande sätt.

Deckshuset

Deckshuset är ett parkeringhus med plats för 349 bilar. Parkeringshuset upplåtes för såväl boende som besökare och andra verksamma inom Eriksbergsområdet på Hisingen i Göteborg.

För mer information, www.deckshuset.se

Clarion Hotell Stockholm

Aspelin Ramm Fastigheter Stockholm AB, äger fastigheten Åkern 17 i vilken Clarion Hotell Stockholm inryms. Fastigheten är belägen vid Skanstull på Söder med omedelbar access till Skanstulls tunnelbanestation. Fastigheten färdigställdes för inflyttning i maj 2003.

Hotellet har fått en rad priser för sin spännande och attraktiva design och arkitektur. Clarion Hotell Stockholm har 532 rum, konferensmöjligheter, restaurang och bar.

Vill du boka konferens eller boka en privat vistelse på Clarion Hotel Stockholm? Kontakta https://www.nordicchoicehotels.se/clarion/clarion-hotel-stockholm/