Nya Vallhamra Torg – Alla etapper är slutsålda!

Välkommen till ett modernt och miljövänligt boende i hjärtat av Sävedalen.

Etapp 3, brf Fjällsippan, rymmer 56 välplanerade lägenheter, uppdelade på tre hus. Vi säljstartar den tredje och sista etappen den 23 oktober. Läs mer på nyavallhamratorg.se !

Vallhamra_Torg_Interiör

Ge lägenheten din personliga touch

En av de stora fördelarna med en nybyggd lägenhet är att du kan påverka precis hur den ska utformas. Vi stämmer regelbundet av med dig under byggandets gång och du får möjlighet att välja exempelvis köksluckor, kakel och bänkskivor från vår tillvalskatalog.

Med vitmålade väggar och tak som standard får du också ett bra utgångsläge att låta personliga prylar och färgdetaljer förmedla att det är just du som bor där.

Skonsamt för hälsa, plånbok och miljö

Samtliga fastigheter på Nya Vallhamra torg är certifierade som Miljöbyggnad Silver. Vilket innebär att energiförbrukningen i huset är 25 % lägre än gällande lagstiftning. Byggmaterialen som använts har haft minsta möjliga miljöpåverkan och uppfyller samtidigt de extra höga kraven på god isolering mot kyla, fukt och ljud. Sammantaget får du en bostad som är både energisnål, ekonomisk och miljövänlig.

Varför är det så bra att köpa nybyggt?

Allting blir lite enklare med en nybyggd lägenhet. Förutom hetsiga budgivningar slipper du även tänka på fula märken i väggarna eller badrum som krånglar. Allt är nytt och du kan fokusera på att flytta in och börja leva. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper gräsklippning, snöskottning och liknande sysslor som villa­ägarna runtomkring får lägga tid på.

 

 

Lugnetrondellen i Varberg

På Kamremsgatan 5, i norra delen av Varbergs tätort alldeles vid handelsområdet Lassabacka ligger den fastighet som vi förvandlat till ett attraktivt handelscentrum – Lugnetrondellen. Här hade tidigare Kontrollhudar sin anläggning och verksamhet under drygt 50 år.

Invigning 28 oktober 2017
Lugnetrondellen öppnar hösten 2017. Här finns hyresgäster såsom Max Hamburgerkedja, Jula, Rugstore och Linnea & Basilika. Våren 2018 kommer även Sportshopen till Lugnetrondellen och Biltema öppnar hösten 2018. Handelscentrumet är ca 17 000 kvm stort. Besök gärna Lugnetrondellens webbplats!

Varberg, staden som växer
Varberg står inför en spännande stadsutveckling.
Staden ska bli västkustens kreativa mittpunkt till 2025. När västkustbanan läggs i en tunnel frigörs stora ytor och staden kan växa. Se gärna Varberg kommuns film om den spännande stadsutvecklingen.

Stark utvecklingspotential
Vi ser att platsen har en stark utvecklingspotential i ett expansivt område med en blandning av industrier och handel. Med ljus och trygg miljö för besökare och med ett bra skyltläge för för butikerna blir Lugnetrondellen en inbjudande plats att handla och mötas på.

Vi har några få lokaler kvar
Välkommen att kontakta Kristian Höglind om du är intresserad av att etablera din verksamhet i Varbergs nya handelscentrum, Lugnetrondellen.

Är du intresserad av att etablera din verksamhet i Varbergs nya handelscentrum? Läs mer om Lugnetrondellen här!

Se situationsplanen här!

 

Lugnetlogga

Smögens Hafvsbad

En klassisk hotellfastighet i Bohuslän som idag inrymmer 76 hotellrum, 6 konferensrum, en vacker matsal och en spa-avdelning. Verksamheten drivs enligt ett modernt koncept som har möjlighet att utvecklas ytterligare.

I början av förra seklet föddes Hotell Smögens Hafvsbad, kurort och mötesplats. Dåtidens jetset jublade över detta nya vattenhål i Bohuslän och Hafvsbadet blev snabbt ett av säsongens måsten framförallt för storstadsbor som kom hit för att “rekreera sig efter vinterns intellektuella ansträngningar”.

Hotellet bestod då av den vackra matsalen, åtta rum samt rum och kök åt föreståndarinnan. Inget är speciellt annorlunda idag när Smögens Hafvsbad vuxit till att bli en modern anläggning med 76 rum, en stor restaurang, spa och konferens öppet hela året. Välkommen till Smögens Hafvsbad. Som då – Fast nu.

Läs mer om Smögen Hafvsbad eller boka konferens eller en privat vistelse! http://www.smogenshafvsbad.se

 

Lediga lokaler i Pedagogen Park

Pedagogen Park är ett företags- och servicecentrum som ligger i Fässberg i Mölndal. Sedan 2012 har närmare 40 företag flyttat in på Pedagogen Park. Det är med andra ord en plats, en mötesplats, där en mängd olika verksamheter och människor sitter under samma tak och möts och verkar varje dag. Här finns bland annat förskola, grundskola, restauranger, vårdcentral, bank, folktandvård, fastighetsmäklare och mycket mer. Nu börjar huset bli fullt och vi har endast ett fåtal lediga lokaler kvar.

Se här vilka lediga lokaler som finns på Pedagogen park!

Pedagogen Park ska även bli en levande stadsdel!
Förutom byggnadens totala 36 200 kvadratmeter är det 82 000 kvadratmeter stort markområde där vi tillsammans med Mölndals stad planerar att utveckla en helt ny stadsdel i Mölndal. Se gärna vad vi planerar för i Stadsdelen Pedagogen Park här!

Vann

Ett konferenshotell vackert beläget vid Gullmarsfjorden. Hotellet inrymmer 156 hotellrum med plats för 250 gäster. 11 konferenslokaler varav den största har plats för 200 personer. På Vann finns tennisbanor, elljusspår och båtar. På bekvämt avstånd ligger såväl Torreby som Uddevalla Golfklubb.

Miljön såväl inne som ute andas högsta kvalitet. VANN är ritat av Sveriges kanske störste nutida arkitekt, Gert Wingårdh, vars känsla för material och form är välbekant. Hotellet är också en naturlig del av ett naturreservat vid Gullmarsfjorden, Sveriges enda tröskelfjord vars unika marina liv kvalificerat den till marint skyddsområde.

Vill du boka konferens eller boka en privat vistelse på VANN? Kontakta http://www.vann.se.

Torslanda Terminal/ Terminal 1 & Terminal 3

Torslanda Terminal 1 och Terminal 3 ligger på Gamla Flygplatsvägen, precis vid knutpunkten Amhults Resecentrum i Torslanda. De två fastigheterna omfattar ca 3 700 m² lokaler för handel och ca 12 000 m² mark.

Terminal 1 uppfördes ursprungligen som utrikesterminal på Torslanda Flygplats. Terminal 3 är en nybyggd fastighet som stod klar 2013
Bland hyresgästerna i terminalerna märks bland annat Itrim, My Baby, Mekonomen, Capio vårdcentral, Torslanda begravningsbyrå och Husman Hagberg.

Fastigheten ingår i detaljplanen för Amhult 2. I detaljplanen för Amhult 2 planeras byggnation av ca 350 bostäder, ca 15 000 m² handel samt en större kollektivtrafikknutpunkt för hela Torslanda området. Torslanda Terminal får ytterligare byggrätter och en central placering i den nya detaljplanen.

Just nu har vi en butiksyta om 96 kvm ledig i Terminal 1, på Gamla Flygplatsvägen 26. Ring Kristian för mer information! Tel.  031-760 11 92 alternativt mejla på kristian.hoglind@aspelinramm.se