BRA Bygg flyttar in i Pedagogen Park

Byggföretaget BRA Bygg flyttar den 1 september in i Pedagogen Park i Mölndal. En byggnad som de själva är med och omvandlar till en attraktiv kontorsfastighet. – Vi växer och behövde större lokaler och såg Pedagogen Park som ett riktigt bra alternativ för oss. Förutom läget och möjligheten att utforma lokalerna efter våra egna behov, gillar vi den stora tillgången till parkeringsplatser. Det är nästan en förutsättning för att bedriva en effektiv byggverksamhet, säger Anders Billström, vice vd på BRA Bygg.

Aspelin Ramm Fastigheter hyr ut 725 kvadratmeter kontorsyta till BRA Bygg. Det innebär att 15 000 kvadratmeter nu är uthyrda, av de totalt 30 000 kvadratmeter som finns tillgängliga i Pedagogen Park när fastigheten är fullt utvecklad.

– Det känns naturligtvis extra roligt när en av våra samarbetspartners flyttar in i huset. Men framför allt innebär det att vi får in en representant för ytterligare en bransch i fastigheten. Det bidrar till den mångfald av företag och verksamheter som vi hela tiden haft som mål när vi arbetat med utvecklingen av Pedagogen Park, säger Kristian Höglind på Aspelin Ramm Fastigheter.

BRA Bygg flyttar in i en byggnad som de känner väl och som de arbetat med i närmare två år.

– Pedagogen Park är en fantastiskt bra fastighet. Den är rejäl och stabil och en byggnad med stora möjligheter att vara flexibel i utformningen. Dessutom gillar jag att det är högt till tak. Det innebär att lokalerna känns luftiga vilket gör att man trivs bättre. Att arbeta med volym är något som vi alltid försöker sträva efter i de projekt som vi är inblandade i, säger Anders Billström.

För BRA Bygg innebär flytten till Pedagogen Park att företaget kommer ännu närmare många av de projekt som de arbetar med. Något som Anders Billström tycker är positivt.

– Vi bygger mycket i det här området söder om Göteborg och vi gillar att vara nära våra projekt. Men kanske ännu viktigare är det lugna läget intill orörd natur. När man kommer direkt ifrån en ibland stressig och hektisk byggarbetsplats är det skönt att kunna varva ner en stund i gröna omgivningar. Det ökar trivseln på jobbet och gör att man orkar lite mer.