Bygglovet för Parkhus 1, Pedagogen Park har vunnit laga kraft

Nu när lovet vunnit laga kraft kan vi äntligen starta försäljningen av våra bostäder och snart även börja bygga Parkhus 1 och Brf Odlaren i Pedagogen Park.

Den 6 februari säljstartar vi Brf Odlaren för våra bostadsintressenter i vår bostadskö. Det här är vårt andra kvarter i området. Vill du kika på projektet så klicka här.

Än är det inte för sent att anmäla sitt intresse för våra bostäder. Så klicka in på länken ovan och anmäl dig så har du också möjlighet att få välja och köpa bostad före alla andra! Vi planerar att starta markarbetena till våren och inflyttningen i Brf Odlaren är beräknad till våren/sommaren 2024.

I vårt första kvarter i området, Parkhus 5, pågår byggnationen för fullt och det här blir ett smått unikt hus där första bostadsvåningen ligger på plan 5 och har en takterrass med ett gemensamt växthus på plan 6. I bottenplan kommer du att kunna handla på ICA-Nära och det kommer såklart att finnas en mängd annan bra service i huset samt att vi på ett snyggt och smart sätt bygger in parkeringar i tre plan (mellan butikerna och bostäderna). Huset står klart i juni 2023. Försäljningen av bostäderna i Parkhus 5 och Brf Växthuset pågår just nu så kika gärna in på projektet här eller ring vår mäklare Pernilla T Meijer direkt på 031-7332027 så får du komma på en privat visning och kika på modellen över husen och området.