Handelsbanken i Mölndal flyttar till nya lokaler i Pedagogen Park

I mitten av november flyttar Handelsbanken i Mölndal in i nya lokaler i Pedagogen Park. En flytt som kontorschefen Ulrika Jivefors ser fram emot. – Vi vill vara kvar i Mölndal under ombyggnaden av Mölndal Centrum och samtidigt vara nära våra kunder. Med de nya lokalerna i Pedagogen Park kan vi vara det och samtidigt utforma det nya kontoret efter kundernas behov och skapa en välkomnande och tillgänglig mötesplats för våra besökare.

Handelsbanken har tecknat avtal om att hyra 569 kvadratmeter i Pedagogen Park . Planerad inflyttning är den 15 november 2014.

– Det känns jättebra att flytta in i nya fräscha lokaler i en expansiv och spännande del av Mölndal. Läget intill Eklanda och de många företagen i närområdet gör att vi nu kommer ännu närmare våra kunder. I Pedagogen Park har Aspelin Ramm lyckats skapa en levande mötesplats med en bra blandning av caféer, restauranger och affärsverksamheter. Dessutom planeras för en utbyggnad med bostäder i området vilket tillför ytterligare en dimension till Pedagogen Park, säger Ulrika Jivefors.

Nu påbörjar arbetet med att utforma och anpassa lokalerna efter Handelsbankens behov och önskemål.

– Just möjligheten att från grunden utforma de nya lokalerna var en viktig faktor i valet av Pedagogen Park. De nya lokalerna gör att vi nu kan sitta tillsammans i ändamålsenliga lokaler som stödjer vårt arbetssätt. Det ökar trivseln för både kunder och anställda och innebär att vi kan mötas i en attraktiv miljö. Dessutom syns det nya kontoret tydligt från vägen vilket gör det lätt för våra kunder att hitta hit.

Kristian Höglind är affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter och ansvarig för uthyrningen av lokaler i Pedagogen Park. Han är väldigt nöjd med att en stor bank nu flyttar in i huset.

– Att Handelsbanken väljer att flytta sitt Mölndalskontor till Pedagogen Park är naturligtvis väldigt roligt för oss och de företag som idag finns i huset. Det bidrar till den mix av olika verksamheter som vi strävat efter när vi utvecklat fastigheten. Det är våra hyresgäster som gör Pedagogen Park till en levande och attraktiv mötesplats där människor trivs och vill vara.

Sammanlagt är nu cirka 18 500 kvadratmeter av totalt 30 000 kvadratmeter lokalyta uthyrda i Pedagogen Park.