Idag gör vår vd Lennart sin sista dag

Idag gör vår vd Lennart Karlsson sin sista dag på Aspelin Ramm Fastigheter. Efter 21 år, så länge som bolaget funnits i Sverige, är det nu tid för ett nytt kapitel i livet.

Berätta, vad är det du ska ägna dig åt nu Lennart?
Jag kommer att försöka ägna mer tid åt att träffa och umgås med familj och vänner. Från maj har jag erbjudits möjligheten att bli styrelseordförande i Svenska Hus AB vilket gör att jag delvis kan jobba kvar i branschen fast i en annan roll.

Om du får välja ett speciellt minne under dina år på Aspelin Ramm Fastigheter. Vilket blir det då?
Öppningsdagen på Köpcenter 421, i oktober 2006. Då var det köer ända ner på Söderleden och hela centret fullständigt invaderades av nyfikna kunder. Det var riktigt mäktigt.

Är det något speciellt som du vill skicka med till dina medarbetare?
Det är roligt att känna den energin som finns i bolaget så här efter ett år med Covid. Jag vet att det finns en otroligt stor kunskap hos alla och jag önskar att ni fortsatt får tillfälle att få utlopp för den och fortsätta skapa fantastiska fastighetsutvecklingsprojekt.

 Det har varit fantastiska år på Aspelin Ramm Fastigheter. Ett bolag som jag varit med och byggt upp från start. Händelserikt, lärorikt, spännande, roligt, frustrerande…det här jobbet har innehållit alla känslor och det är med värme i bröstet jag kommer minnas och tänka tillbaka på både arbetet och alla medarbetare när jag ligger i hängmattan.

Nu är det snart dags att dags att lämna över stafettpinnen till Manne Aronsson som börjar 1 jun och jag önskar honom stort lycka till med det fantastiska arbetet som vd och ledare på det här bolaget, avslutar Lennart.

Stort tack för de här åren Lennart och lycka till med dina nya uppdrag. Vi kommer att sakna dig som person, din klokhet och inte minst dina idrottsliknelser!