Idag öppnar Jula på iHede

Vi är glada att vår handelsplats iHede i Kungsback nu kan erbjuda ytterligare en attraktiv aktör. Max, Dollarstore & Linnea & Basilika får nu Jula som granne.

Jula är inne i en mycket stark expansion med inte mindre än totalt tio nya varuhus under 2020, fyra i Sverige, tre i Norge och tre i Polen. Även utvecklingen av webb, app och e-handelslösningar kommer att intensifieras.

Det känns väldigt bra att vi med vårt nya varuhus på iHede nu än bättre kan hjälpa Kungsbackaborna att fixa saker själva. Vi tror på att möta kunden med våra starka erbjudanden både i fysiska varuhus och med effektiv e-handel, säger Joachim Frykberg, VD Jula.

Ansvarsfull öppning
Att öppna ett nytt varuhus under coronapandemin är lite speciellt. För Jula innebär det att det i samband med invigningen inte kommer att bli några festligheter som det brukar vara.

Vi gör alltid ansvarsfulla öppningar vilket givetvis nu är extra viktigt under coronapandemin. Vi lägger stort fokus på att skapa en trygg och säker miljö för både våra kunder och våra medarbetare, säger Joachim Frykberg, VD Jula.

Julas lokal på iHede är på drygt 3 000 kvadratmeter vilket ger bra förutsättningar för säker handel, med gott om utrymme för distansering. Julas varuhus har även försetts med plexiglas i både kassa och kundservice, samt annan skyddsutrustning och skyltning.