Joachim Hallengren blir ny styrelseledamot i Aspelin Ramm Fastigheter

Joachim Hallengren tar plats i styrelsen hos Aspelin Ramm Fastigheter och kommer att bidra med en gedigen kompetens inom fastighetsutveckling och styrelsearbete. Han har mångårig erfarenhet av att utveckla bolag, såväl från styrelsearbete som från ledande befattningar inom NCC-koncernen och senast som CEO och koncernchef för Bonava.

 

– Vi är otroligt stolta och glada över att få välkomna Joachim till styrelsen! För oss innebär det ett värdefullt tillskott av både kunskap och erfarenhet som aktivt bidrar till bolagets strategiska huvudmål om att växa inom projektutveckling och förvaltning. Vi är övertygade om att Joachim med sin positiva energi och passion för fastigheter kommer att bidra till vår utveckling på ett fantastiskt sätt, säger Gunnar Bøyum, styrelseordförande.

Joachim Hallengren ser fram emot att vara med när Aspelin Ramm Fastigheter fortsätter att växa, både inom utveckling av kommersiella fastigheter och bostäder.

– Det känns spännande att få vara en del av ett modigt bolag som Aspelin Ramm Fastigheter med många projekt på gång. Bolaget befinner sig i en händelserik utvecklingsfas och jag ser fram emot att få vara med och bidra med mina erfarenheter och idéer. Jag tycker det är intressant att bolaget har fastigheter inom olika segment, från handel, hotell, bostäder till kommersiella lokaler, det ger en spännande bredd, säger Joachim Hallengren.

Styrelsen i Aspelin Ramm Fastigheter består nu av: Gunnar Bøyum, ordförande, Christopher Utne, ledamot, Mikael Granath, ledamot, Mona Aarebrot, ledamot, Joachim Hallengren, ledamot, samt Manne Aronsson, ledamot och VD.