Nu öppnar vi vårt nya handelscentrum

Idag öppnades den första verksamheten på det nya handelscentrumet iHede i Kungsbacka. Det är restaurangkedjan Linnéa & Basilika som öppnar upp sin elfte restaurang i kedjan.  – Nu fylls huset äntligen med människor, liv och starka varumärken. Det känns riktigt bra att vi nu har gått i mål med utvecklingen av den här fastigheten, säger Kristian Höglind, affärsutvecklare på Aspelin Ramm Fastigheter.  

 Handelscentrumet iHede utgörs av totalt cirka 7 500 kvadratmeter butiksyta. Bland övriga hyresgäster finns Jula, Dollarstore och MAX Burgers som öppnar sina verksamheter under de kommande månaderna.

– Förutom en ledig lokal om cirka 440 kvadratmeter är handelscentrumet fullt uthyrt till etablerade och stabila hyresgäster. Med grannar som Willys, Hedin Bil och Hede Fashion Outlet förstärker vi dessutom hela områdets karaktär som ett attraktivt handelsområde.

Fastigheten omfattar totalt 17 000 kvadratmeter tomtyta och ligger ett stenkast från Hede pendeltågstation som redan idag är en central knutpunkt för resandet i Kungsbacka. Förutom ett nytt stationshus har det byggts 1000 nya parkeringsplatser öster om spårområdet och en ny stor cykelparkering vid stationsområdet.

– Det är ett spännande läge med bra trafikflöden och med mycket handel i närområdet. I själva handelscentrumet blir det en bra mix av olika verksamheter som kompletterar varandra väldigt väl. Kungsbacka är dessutom en välmående och växande kommun som utgör ett starkt kundunderlag för det nya handelscentrumet, säger Kristian Höglind.

 Dollarstore beräknas öppna den 21 augusti, MAX Burgers den 9 september och Jula den 15 oktober.

För mer information:

Kristian Höglind, affärsutvecklare Aspelin Ramm Fastigheter. Tel: 0709-83 91 08. E-post: kristian.hoglind@aspelinramm.se