Ny CFO till Aspelin Ramm Fastigheter

Aspelin Ramm Fastigheter anställer Camilla Heyman på den nyinrättade tjänsten som CFO. Hon kommer närmast från samma befattning på Serneke Group och har tidigare arbetat på Platzer Fastigheter och Peab och som revisor på PwC. – Camilla har en gedigen erfarenhet från expansiva företag inom fastighets- och byggbranschen. Hennes kompetens och erfarenhet blir ett stort stöd i våra fastighetsutvecklingsprojekt, inledningsvis i Sisjön och i den nya stadsdelen Pedagogen Park i Mölndal, säger Lennart Karlsson, vd Aspelin Ramm Fastigheter.   

Rekryteringen av Camilla Heyman innebär en förstärkning av ekonomi- och finansfunktionen och ledningen inom Aspelin Ramm Fastigheter.

– Det känns väldigt bra att en så erfaren och duktig ekonom som Camilla väljer att börja arbeta tillsammans med oss. Hennes mångåriga erfarenhet från fastighetsbranschen är en ovärderlig tillgång när vi växer och tar oss an allt större och allt mer komplexa fastighetsprojekt.

– Jag gillar fastigheter och i den här rollen får jag möjlighet att jobba med både affärer och finansieringsfrågor inom fastighetsbranschen . Jag ser fram emot att arbeta nära vd i ett expansivt och nytänkande fastighetsutvecklingsbolag och driva verksamheten framåt tillsammans med övriga medarbetare som verkligen brinner för fastighetsutveckling och att skapa livskraftiga och hållbara samhällen och miljöer, säger Camilla Heyman.

Camilla Heyman tillträder den nyinrättade befattningen som CFO den 6 november.