Utställning av förslagen om den nya stadsdelen

Det spirar och gror, är levande och inbjudande. Här finns goda förutsättningar för att ses och mötas, för såväl företag som boende. Gemenskapen är tydlig på alla sätt och vis och en stor anledning till att man vill vara just här. Här trivs både gammal och ung, tillsammans. Gränser suddas ut. Här finns även skolor och kommunal service. Stadsdelen Pedagogen Park i Mölndal är en blandstad, det märks. Att det är ett gammalt lärosäte känns inspirerande, en bra utgångspunkt till den växande stadsdelen Pedagogen Park. Den framtida stadsdelen där det oväntade händer…

Utvecklingen av stadsdelen Pedagogen Park är ett samarbete mellan Aspelin Ramm Fastigheter och Mölndals stad.

Parallella uppdrag
Just nu pågår en process med parallella uppdrag där vi bjudit in tre olika arkitektkontor att skissa på gestaltning och utformning av den nya stadsdelen. Dessa kommer att ligga till grund för utformningen av den nya stadsdelen. Parallella uppdrag är en metod att ta fram alternativa förslag till utförande av ett byggnadsprojekt. Flera arkitekter arbetar då parallellt med olika förslag till utformning. De förslag som tas fram kan sedan ligga till grund för vidareutveckling i form av projektering, upphandling och byggande.

Utställningen är öppen fram till den 2 mars
Vi kommer att ställa ut förslagen i entrén på Pedagogen Park på Frölundagatan 118 i Mölndal. Utställningen kan du besöka f o m den 15/2 t o m den 2/3 2016. Utställningen är öppen (men obemannad) vardagar kl. 08.00-16.30.

Informations- och dialogträff 24/2 kl. 18.00
Vill du vet mer och kanske ställa frågor eller komma med förslag så är du välkommen till vår andra informations- och dialogträff som äger rum den 24/2 kl 18.00. Platsen är eventhallen på Pedagogen Park på Frölundagatan 118 i Mölndal. Vi bjuder på dryck och tilltugg. Hoppas att vi ses!