Vi ska skapa en ny, levande stadsdel i Mölndal

Tillsammans med Mölndals  stad samarbetar vi för att skapa en spännande blandstad från morgon till kväll och för alla åldrar.

Pedagogen Park – en gång läroplats för lärare. Idag en kreativ plats där många företagare och verksamheter samlas och möts i en inspirerande miljö. Nu är det dags för nästa steg, nämligen att utveckla en spännande stadsdel och blandstad som sjuder av liv. Förutom verksamheter, företag och skolor planerar vi att bygga cirka 800 nya lägenheter. Ambitionen är att bygga bostäder i olika upplåtelseform: bostadsrätter, hyresrätter och eget ägande. Här ska finnas service i olika former: kommunal service, handel och ännu bättre kommunikationer. Vi värnar om att ta vara på grönområden och det strategiska läget med närheten till både Mölndals innerstad och centrala delar av Göteborg. Här vill vi också skapa liv mellan husen för alla i alla åldrar. Helt enkelt en stadsdel där alla växer och mår bra.

På webbplatsen stadsdelenpedagogenpark.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du följa utvecklingen och vårt projekt. Vi är än så länge i ett tidigt skede men här kommer vi kontinuerligt att berätta vad vi gör och du kommer på sikt att kunna anmäla dig till vårt nyhetsbrev.