Vi välkomnar Gunilla

Vi hälsar Gunilla Wikström välkommen till oss. Gunilla började i måndags (3/5) och har tidigare arbetat på Castellum. Gunilla kommer att vara den första du möter när du besöker Aspelin Ramm Fastigheter och förutom rollen som kontorskoordinator så kommer Gunilla även att ha hand om våra parkeringshyresgäster.

Hej Gunilla! Berätta, vem är du?

– Jag är en glad & positiv kvinna i mina bästa år. Jag är mor till två stora barn på 18- och 21 år. Sen är jag även matte till två katter och en hund.

Vad gör du helst på din fritid?

– Då promenerar jag gärna med min hund i skog och mark. Sen när det blir lite varmare så öppnar jag upp mitt sommarparadis som är en husvagn i Läjet i Varberg. Här spenderar jag all min lediga tid.

Vi är glada att du är här hos oss och vi önskar dig varmt välkommen.

– Tack så mycket! Det här ska bli så roligt att få lära känna er och hela er verksamhet.