Vill du vara med och forma framtiden tillsammans med oss?

Efter 22 framgångsrika år som VD för Aspelin Ramm Fastigheter har Lennart Karlsson bestämt sig för att lämna företaget och vi söker nu hans efterträdare. Som VD kommer du att arbeta med affärsstrategiska utvecklingsfrågor i nära samarbete med ledningsgruppen. Du leder bolagets verksamhet och verkar för att förstärka bolagets långsiktiga värdeskapande och kundnöjdhet samt bidrar till fortsatt kontinuerlig tillväxt. Med ett engagerat och inspirerande ledarskap skapar du förutsättningar för medarbetare att arbeta mot bolagets gemensamma mål. Du rapporterar till Koncernchef/CEO för Aspelin Ramm Gruppen AS.

Vi söker dig som framgångsrikt drivit och utvecklat företag, affärer och ledarskap inom fastighetsbranschen med gedigen kunskap och förståelse för samhällsbyggnadsfrågor och stadsutveckling. Du är en skicklig affärs- och projektutvecklare med ett starkt aktuellt nätverk och stort intresse för ledarskap.

Du har relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller bygg & fastighet, goda kunskaper inom ekonomi kombinerat med stor omvärldskunskap och analytisk förmåga.

Din ledarstil bygger på stark kommunikativ förmåga där du skapar resultat genom att verka genom andra och inspirera till positiva samarbeten. Med affärsmässighet, kundfokus och energi bidrar du till visioner och strategier, men är samtidigt prestigelös och lyhörd. Du uppfattas som en handlingskraftig person med stor nyfikenhet och framåtanda men arbetar samtidigt konsekvent, metodiskt och uthålligt.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 13 september. Om du har frågor, kontakta Anna Åkesson, e-post anna.akesson@maquire.se, 0763-38 87 96