Parkhus 4

Vill du jobba centralt i Mölndal och samtidigt ha grönskan runtom dig, spela padel på lunchen eller starta dagen med några längder i Åby nya simhall?

Läget och möjligheterna i stadsdelen Pedagogen Park är unika. Välkommen till en levande stadsdel fylld av liv och rörelse som har nära till det mesta som är viktigt i vardagen. Förutom flera trevliga restauranger finns livsmedelsbutik, kontor, skola, vårdcentral, hunddagis och andra verksamheter som tillsammans med de 1 100 bostäderna skapar liv och rörelse från tidig morgon till sen kväll. I Pedagogen Park sitter du granne med Fässbergsdalen och Änggårdsbergen som erbjuder fina promenadslingor att promenera i under lunchen.

På taket i det nya Parkhus 4 har du tillgång till stora gröna ytor för avkoppling och kreativitet med bland annat en gemensam aktivitetsterrass där du och dina kollegor kan mötas efter arbetstid och göra något trevligt tillsammans. Vad sägs om en shuffleboardutmaning som AW-aktivitet? Eller varför inte starta en padelturnering med övriga företag i huset?

Området når du enkelt med bil via Söderleden och E6/E20, avfart Fässbergsmotet och det finns gott om parkeringar och busslinjer direkt utanför dörren till Parkhus 4. Vill du ta cykeln till jobbet kan du förvara den torrt och säkert i huset – som även erbjuder omklädnings- och duschmöjligheter. Behöver du cykelservice finns Bike Fixx cykelbutik- och verkstad i huset bredvid.

Besök lokalväljaren för en virtuell visning av Parkhusen och den nya stadsdelen Pedagogen Park.

Parkhus 4, Mölndal