Parkhus 5

Vill du jobba centralt i Mölndal och samtidigt ha grönskan runtom dig? Läget och möjligheterna i och kring den nya stadsdelen Pedagogen Park är unika.

Snart kommer det som nu är en byggarbetsplats att vara en levande stadsdel fylld av människor som har nära till det mesta som är viktigt i vardagen. Förutom flera trevliga restauranger finns ICA-butik, kontor, skola, vårdcentral, hunddagis, gym (Nordic Wellness öppnar hösten 2024) och andra verksamheter som tillsammans med de 1 100 bostäderna skapar liv och rörelse från tidig morgon till sen kväll. I Pedagogen Park sitter du granne med Fässbergsdalen och Änggårdsbergen som erbjuder fina promenadslingor.

Välkommen till Parkhus 5 – ett unikt hus med bostäder på toppen, kontor och parkering (med elbilsplatser) i mitten, och butiker i bottenplan. Där hittar du ICA Nära, blomsterbutik, Flexmassage och Bike Fixx cykelbutik & verkstad. Området erbjuder även gott om kundparkeringar och åker du kollektivt finns busslinjer direkt utanför dörren.

Skyltläget vid Bifrostgatan ger dig exponering till över 10 000 förbipasserande bilar per dag.

Du når området enkelt med bil via Söderleden och E6/E20, avfart Fässbergsmotet. Vill du ta cykeln till jobbet kan du förvara den torrt och säkert i huset.

Besök lokalväljaren för en virtuell visning av Parkhusen och den nya stadsdelen Pedagogen Park.

Parkhus 5, Mölndal