BRF Odlaren, Pedagogen Park

I Brf Odlaren bor du i Pedagogen Parks bästa läge i Mölndal.
Det här är ett boende som är utformat för dig som värdesätter ett liv utomhus lika mycket som inomhus. Alla 48 lägenheter har balkong eller uteplats – treorna och fyrorna får dubbla! På den mysiga gården, som vetter mot skog och villor, finns det både växthus och pergola med plats för många att umgås.

Så här vill vi att stadsdelen Pedagogen Park ska bli…
Det spirar och gror, är levande och inbjudande. Här finns goda förutsättningar för att ses och mötas, för såväl företag som boende. Gemenskapen är tydlig på alla sätt och vis och en stor anledning till att man vill vara just här. Här trivs både gammal och ung, tillsammans. Gränser suddas ut. Här finns även skolor och kommunal service. Stadsdelen Pedagogen Park i Mölndal är en blandstad, det märks. Att det är ett gammalt lärosäte känns inspirerande, en bra utgångspunkt till den växande stadsdelen Pedagogen Park.

Den framtida stadsdelen där det oväntade händer det är inte för inte som det är vår vision. I bostäderna bor man helt enkelt lite bättre, lite smartare och lite grönare. Till stadsdelen Pedagogen Park är det lätt att ta sig. Fina cykelvägar, bra kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter på plats. Grönt, tillgängligt och välkomnande.

Vill du bo i den nya stadsdelen?
Vill du veta med om Brf Odlaren?  Kika in här!  

 

 

BRF Odlaren, Pedagogen Park