BRF Odlaren, Pedagogen Park

Vill du inte välja bort något? Då är dessa lägenheter något för dig. Välkommen till dessa nyproducerade, högkvalitativa lägenheter med Mölndals bästa läge! I Brf Odlaren får du lite av allt och mycket av det mesta i ett hem med genomgående premiumkänsla från att du kliver in i trapphuset.  Här får du Änggårdsbergens lummiga skogar som granne och ett pittoreskt villaområde bara några steg från din bostad. Denna harmoniska balans mellan stad och lugn har du aldrig mer än några minuter bort från de bekvämligheter som förenklar vardagen, såsom mataffärer, mysiga caféer, bagerier och lättillgänglig parkering. Vill du avnjuta frukost på din egna balkong, i pergolan eller på det laka bageriet? Här behöver du inte välja.

 

Njut ute & inne
Värdesätter du ett liv utomhus lika mycket som inomhus? Här kan du ta tillvara på de soltimmarna som erbjuds. I Brf Odlaren har alla boende balkong eller uteplats och vissa av bostäderna har exceptionellt många kvadratmeter utomhus. Har du en känsla för detaljer? Då kommer dessa lägenheter inte göra dig besviken med sina genomtänkta och påkostade materialval och arkitektur utöver det vanliga.  

 

Välj din planlösning
Letar du efter en 2:a med öppen planlösning eller med separat kök? I Brf Odlaren finns många alternativ att välja på. Oavsett vilken planlösning du väljer, kan du se fram emot att flytta in i en ljus lägenhet där varje centimeter är planerad in i minsta detalj. Här får du ett hem med påkostad standard att skapa nya minnen i.  

 

Premiumboende med hållbarhetstänk
Brf Odlaren är påkostat med en högre standard. Huset är byggt med hållbara materialval och solcellspaneler på taket vilket gör huset energieffektivt. Det innebär lägre kostnader på sikt samtidigt som man värnar om miljön. Det laserade träet och teglet i kombination skapar en varm och inbjudande känsla på såväl balkonger och uteplatser som i området. Aspelin Ramm, bostadsutvecklaren bakom projektet, har engagerat sig helt i att säkerställa att varje hem i Brf Odlaren håller en hög standard, med material och inredning från ledande leverantörer. 

 

BRF Odlaren, Pedagogen Park