Parkhus 4, Pedagogen Park

Här planerar vi för en dynamisk och spännande kontorsmiljö i fastigheter med den modernaste tekniken och ett avancerat miljötänkande.

Pedagogen Park i Mölndal är en grön stadsdel där alla sinnen uppmuntras. På taken till de nya Parkhusen skapar vi stora gröna ytor för avkoppling och kreativitet. Dessutom blir det en padelbana på en av utomhusplatserna. Även insidan präglas av rymd och grönska.

Här skapas möjligheter för dig och dina kollegor att mötas efter arbetstid och göra något trevligt tillsammans. Vad sägs om en shuffleboardutmaning som AW-aktivitet? Eller kanske ni startar en padelturnering med övriga företag Parkhus 4?

Målet är att göra Pedagogen Park till det bästa stadsdelscentrumet för det dagliga med 1 100 nya bostäder, kontor, handel och lokal service.

Pedagogen Park – en gång en läroplats för lärare. Nu en magisk plats där möten blir för alltid kvar i minnet, där smarta ytor förvandlar det förväntade till det oförväntade och där tankar får gro i levande miljö. Här möts företagare och boende i en ­inspirerande miljö.

Ytorna kan anpassas för att möta hyresgästers ­önskemål om nya kontorslokaler, från allt mellan 250 m2 till 1 780 m2.

Ta chansen att påverka från början!
Kika gärna in på webbplatsen för Parkhusen här.

Parkhus 4, Pedagogen Park