BRF Växthuset, Pedagogen Park

Brf Växthuset är ett unikt hus att bo i
Här bygger vi nu 42 lägenheter på 1–3 rok. Första bostadsvåningen ligger först på plan 5, vilket innebär att alla lägenheter får utsikt. Men det är bara en av de saker som gör huset speciellt.  På markplan finns ICA-butik, Flexmassage, blomsterbutik och cykelverkstad och på taket finns en gemensam takterrass – med ett rymligt växthus! Brf Växthuset är som gjort för harmoni och häng tillsammans med goda vänner och sköna grannar.

Så här vill vi att stadsdelen Pedagogen Park ska bli…
Det spirar och gror, är levande och inbjudande. Här finns goda förutsättningar för att ses och mötas, för såväl företag som boende. Gemenskapen är tydlig på alla sätt och vis och en stor anledning till att man vill vara just här. Här trivs både gammal och ung, tillsammans. Gränser suddas ut. Här finns även skolor och kommunal service. Stadsdelen Pedagogen Park i Mölndal är en blandstad, det märks. Att det är ett gammalt lärosäte känns inspirerande, en bra utgångspunkt till den växande stadsdelen Pedagogen Park.

Den framtida stadsdelen där det oväntade händer det är inte för inte som det är vår vision. I bostäderna bor man helt enkelt lite bättre, lite smartare och lite grönare. Till stadsdelen Pedagogen Park är det lätt att ta sig. Fina cykelvägar, bra kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter på plats. Grönt, tillgängligt och välkomnande.

Vill du bo i den nya stadsdelen?
Vill du veta med om Brf Växthuset?  Kika in här!  

 

BRF Växthuset, Pedagogen Park