Parkhus 2

Vill du jobba centralt i Mölndal och samtidigt ha grönskan runtom dig, lätt kunna göra ärenden på lunchen eller starta dagen med några längder i Åby nya simhall? Det som nu är Parkhus 2 byggdes 1974 för Göteborgs universitets lärarutbildning. Idag är huset anpassat till olika typer av kontorsverksamheter, restauranger och butiker.

Läget och möjligheterna i stadsdelen Pedagogen Park är unika. Här finns en harmonisk balans mellan stad och natur som bjuder in till ett rikt utbud av aktiviteter, några minuter bort. Här finns bekvämligheter som förenklar vardagen, såsom mataffär, restauranger, mysiga caféer, vårdcentral, hunddagis och lättillgänglig parkering för att nämna några. Tillsammans med ca 1100 bostäder skapar verksamheterna en skön mix i området- med liv och rörelse från tidig morgon till sen kväll.

I Pedagogen Park blir du granne med Fässbergsdalen och Änggårdsbergen som erbjuder fina och grönskande motionsspår- perfekt för en promenad eller löprunda om andan faller på!

Området når du enkelt med bil via Söderleden och E6/E20, avfart Fässbergsmotet och det finns gott om parkeringsmöjligheter och busslinjer i direkt anslutning till Pedagogen park.

Parkhus 2, Mölndal